Το «Vagelitsa’s» είναι μέλος του Slow Food

Το  «Vagelitsa’s» ανήκει πλέον στην οικογένεια του Slow Food, του παγκόσμιου κινήματος της οίκο-γαστρονομίας που προωθεί το μήνυμα ότι το καλό φαγητό είναι φρέσκο, εποχικό και βασισμένο στη τοπική παράδοση σε αντίθεση με το φαστ φουντ.

H φιλοσοφία του Vagelitsa’s το οποίο εκτός από τα φυσικά του καταστήματα αποτελεί και ένα ιδιαίτερο online delivery food store με καινοτόμο σύστημα Online παραγγελιών, που επιδιώκει να προσφέρει στους εργένηδες και τους εργαζόμενους νόστιμα φαγητά, που θα τους ζωντανέψουν μνήμες από την κουζίνα της μαμάς τους. Αλλά πάνω από όλα, η «Vagelitsa»  είναι μια σύγχρονη μαμά που παντρεύει στη μαγειρική της τις μνήμες της παραδοσιακής κουζίνας των γιαγιάδων μας και τις πιο σύγχρονες και εναλλακτικές γεύσεις.

Καθημερινά χρησιμοποιεί φρέσκα κι αγνά υλικά όπως βιολογικό ελαιόλαδο, κοτόπουλο, φέτα ΠΟΠ για να μπορείτε να γευτείτε εύκολα, γρήγορα και σε προσιτές τιμές σπιτικά πιάτα, όπως ο μουσακάς που έχει κλέψει την παράσταση. Έτσι, η ποιότητα που επιτυγχάνεται είναι ασυναγώνιστη και δεν θα τη συναντήσετε σε κανένα άλλο παραδοσιακό μαγειρείο εκτός του Vagelitsa’s! Ο κατάλογος κλείνει με πρωτότυπες σαλάτες σε βάζο και σπέσιαλ γλυκά της ημέρας.

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.vagelitsas.gr, μέσω facebook messenger και τηλεφωνικά από το ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3 647647 ή να απολαύσετε το γεύμα σας στα καταστήματά μας στο Κολωνάκι και στο Χαλάνδρι. Σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας μέσα από εφαρμογή για κινητά με λειτουργικό ios & android.

0