Που μπορώ να φάω υγιεινά στην Αθήνα;

Σαλάτα με Φράουλες

Είναι γεγονός, ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής που κυλάει πάντα με βιασύνη, αφήνει ελάχιστο χρόνο και διάθεση για να ακολουθήσει κάποιος μια υγιεινή διατροφή. Το αποτέλεσμα είναι να επιβαρύνουμε το σώμα μας με τοξίνες απο  τη μη καλή και σωστή διατροφή, ασκώντας πίεση στα όργανα μας. Τα προβλήματα συνήθως φαίνονται μελλοντικά, για αυτό και δε μας απασχολούν , εκτός και αν θέλουμε να βελτιώσουμε τη διατροφή μας για να χάσουμε κιλά.

Έχει μειωθεί η κατανάλωση τροφών  που να είναι πλούσιες σε καλά λιπαρά,  σε φυτικές ίνες, που να περιλαμβάνουν φρούτα, πολλά λαχανικά, ξηρούς καρπούς , όσπρια και ψάρι.

Ειδικά στην πόλη το πρόβλημα είναι πιο έντονο. Πλέον  όμως στην Αθήνα , απο την άνεση του γραφείου σου, είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω online παραγγελίας έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις σπιτικό υγιεινό φαγητό σε προσιτές τιμές. Το όνομα του απο μηχανής θεού σου είναι Vagelitsa.

Η Vagelitsa είναι εδώ για όσους θέλουν να τρέφονται υγιεινά,με σπιτικές μαμαδίστικες γεύσεις ακόμα και στις ώρες γραφείου. Η φιλοσοφία της είναι απλή! Θέλει να προσφέρει καθημερινώς αρκετές επιλογές σπιτικού φαγητού περιλαμβάνοντας όλες τις διατροφικές ομάδες , με σωστούς συνδυασμούς τροφών για την καλύτερη απορρόφηση των απαραίτητων για το σώμα μας συστατικών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν την επιλέξεις καθημερινώς ,θα αποκτήσεις μια ισορροπημένη διατροφή, που με χαρά θα ακολουθείς γιατί η γεύση θα σε αποζημιώσει! Είναι πραγματικά σαν να σου στέλνει η μαμά σου ταπεράκι με φαγητό για να τρως σωστά.

Μαγειρεύει καθημερινά και ανοίγει φύλλο κάθε πρωί ,ώστε να μπορείς να απολαύσεις  τις υπέροχες και χορταστικές πίτες της.

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Βρες το καθημερινό μενού εδώ 

0