Η Εταιρεία

Φιλοσοφία

filosofia vagelitsas (1)

Μυρωδιές σπιτικού φαγητού που ζωντανεύουν μνήμες!

Tο vintage μαγειρείο η «Vagelitsa» μας μαγειρεύει σπιτικό φαγάκι για να θυμηθούμε πώς είναι να τρώμε σαν στο σπίτι μας, ακόμα κι αν βρισκόμαστε στη δουλειά!

Η «Vagelitsa»  είναι μια σύγχρονη μαμά που παντρεύει στη μαγειρική της τις μνήμες της παραδοσιακής κουζίνας των γιαγιάδων μας και τις πιο σύγχρονες και εναλλακτικές γεύσεις.
Λατρεύει να φροντίζει τους φανατικούς πελάτες της με το φαγητό της το οποίο είναι πραγματικά σπιτικό, από υλικά άριστης ποιότητας και προσεγμένο στη λεπτομέρεια.

Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του Vagelitsa’s το οποίο εκτός από τα φυσικά του καταστήματα αποτελεί και ένα ιδιαίτερο delivery food store με καινοτόμο σύστημα Online παραγγελιών, που επιδιώκει να προσφέρει στους εργένηδες και τους πολυάσχολους νόστιμα φαγητά, που θα τους ζωντανέψουν μνήμες από την κουζίνα της μαμάς τους.

Κουζίνα

Η πρωτοτυπία της επιχείρησης έγκειται στο ότι η Vagelitsa φροντίζει κάθε ημέρα να ανανεώνει το μενού της κι έτσι πάντα υπάρχει μια καινούργια επιλογή. Καθημερινά θα βρείτε τρία καινούργια πιάτα, που καλύπτουν όλα τα γούστα. Αν γίνετε τακτικοί θαμώνες, σας προτείνουμε να ακολουθείτε το πρόγραμμά της: θα αποκτήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από όσπρια, λαδερά, ψάρι, αλλά και περίπλοκες συνταγές, που δύσκολα καθόμαστε να παρασκευάσουμε μόνοι μας σε ημερήσια βάση.

Το must του μαγαζιού είναι οι σαλάτες, που θα σας έρθουν σε καλόγουστα βαζάκια. Είναι πάντα φρέσκες, με πολλά υλικά, και χορταστικότατες. Το brand Salad Jar ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Vagelitsa’s.

Αν σας λείπει και εσάς το φαγητό της μαμάς σας μια δοκιμή θα σας πείσει!

Η Vagelitsa θα σας ετοιμάσει νόστιμο, σπιτικό φαγητό και θα σας το παραδώσει ζεστό και λαχταριστό στο σπίτι ή στο γραφείο

bg

Η Ομάδα

Group of chefs holding plate of prepared food in kitchen at hotel

Η εμπειρία,η γνώση & η αγάπη για καλό και ποιοτικό φαγητό όταν συναντούν τη φροντίδα της « μαμάς» το αποτέλεσμα  είναι  πάντα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό.

Το μενού της ημέρας επιλέγεται & ελέγχεται από την Vagelitsa. Είναι η μαμά της  κουζίνας. Οι συνεργάτες της από τους παραγωγούς μέχρι την κουζίνα είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια. Δεν επιθυμεί το πιάτο που απολαμβάνεις να μην είναι αυτό που θα έδινε και στα παιδιά της.

Εκδηλώσεις

Η Vagelitsa αναλαμβάνει το φαγητό:

•Για τους εργαζομένους εταιρειών σε καθημερινή βάση.

•Παιδικά πάρτυ με μενού 3 επιλογών μέσα σε πρωτότυπα δωροπουγκάκια

•Μενού για πάρτυ ενηλίκων

•Εταιρικές εκδηλώσεις