ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ    ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ    ΑΠΟΛΑΥΣΕ  

Συνδυασμός Γεύσεων

Μοναδικά φρέσκα λαχανικά παντρεύονται μεταξύ τους σε τέλεια αρμονία, δίνοντας ένα γευστικά αρμονικό και διατροφικά πλήρες γεύμα.

Ευκολία

Με τρεις απλές κινήσεις απολαμβάνεις άμεσα και γρήγορα τη σαλάτα της επιλογής σου. Αναποδογύρισε, ανακάτεψε και απόλαυσε!

Φρεσκάδα

Τα ολόδροσα υλικά είναι δομημένα σε στρώσεις μέσα στο βαζάκι με τρόπο που να επιτρέπουν την διατήρηση της φρεσκάδας και της αναλλοίωτης γεύσης τους.

Ετοιμάζουμε καθημερινά τα βαζάκια με τις σαλάτες επειδή γνωρίζουμε ότι αγαπάτε τις καλές και υγιεινές τροφές, αλλά και το ότι θέλετε να αισθάνεστε δυνατοί! Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία πολύτιμων τροφών σε ένα βάζο, προφέροντας ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα.

Τα Salad Jars έρχονται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Vagelitsa’s! Δέσμευση μας αποτελεί η χρήση ολόφρεσκων συστατικών τα οποία φροντίζουμε να είναι “εποχής”, αντικαθιστώντας όσα βγαίνουν εκτός πάντα με θρεπτικές και πεντανόστιμες επιλογές.

Γι αυτό λοιπόν σας προσφέρουμε απλό μενού επιλογών και πανεύκολο τρόπο παραγγελίας. Απλώς αναποδογυρίστε, ανακατέψτε και απολαύστε!

Δείτε τη σαλάτα της ημέρας